Sofie Meijer

Sofie Meijer: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2016. Vanaf die tijd specialiseer ik me in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in sportgerelateerde klachten bij kinderen en in zowel verstandelijke als motorische problematiek bij kinderen, zoals cerebrale parese, Syndroom van Down of autisme spectrum stoornis.

 

Sofie Meijer helpt je graag

Sofie: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik enorm kan genieten van het spelenderwijs bewegen samen met kinderen. Elk kind hoort plezier te hebben in bewegen. Waar dat wordt belemmerd door een blessure, aandoening, pijnklacht of een motorische achterstand, help ik kinderen graag om dit plezier weer terug te vinden.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. Ik doe meerdere keren per jaar mee aan triatlonwedstrijden, waardoor je mij veel in hardloop-, fiets- of zwemkleding zal zien lopen. Verder kan ik ook erg genieten van een wandeling over het strand of gewoon een avondje op de bank met een goede serie.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.Maak een afspraak met Sofie Meijer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMeijer, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering