Rianne Stollenga

Rianne Stollenga: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2012. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in de behandeling van kinderen die moeite hebben met grove en/of fijne motoriek en als kinderbekkenfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met problemen rondom zindelijkheid zoals bedplassen, ongelukjes, obstipatie etc.

 

Rianne Stollenga helpt je graag

Rianne: ”Ik vind mijn werk als kinderfysiotherapeut zo leuk omdat ik probeer de behandeling zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het kind. Ook bij de kinderbekkenfysiotherapie probeer ik alles zoveel mogelijk spelenderwijs te doen, hierbij probeer ik ouders te betrekken, zodat kinderen thuis ook kunnen oefenen en we sneller resultaat zien. En als het nodig is neem ik contact op met een leerkracht, het kinderdagverblijf of opa’s en oma’s om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het bewegen, ik hou van dansen en skeeleren. Daarnaast vind ik het heerlijk om er op mijn vrije dag met mijn zoontje op uit te trekken. Samen naar de speeltuin, een stukje fietsen of wandelen. Ook geniet ik van een gezellig avondje eten met vrienden.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Rianne haar BIG-registratienummer is: 49916129604.Maak een afspraak met Rianne Stollenga
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStollenga, A.E.H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering