Dymph Bruijnes

Dymph Bruijnes:“Ik ben fysiotherapeut sinds 2016 en ik ben mij sinds 2018 aan het specialiseren in kinderfysiotherapie. Ik ben specialist in het behandelen van kinderen met een motorische achterstand. Ook heb ik ervaring in het begeleiden van revalidatie na een operatie.”

 

Dymph Bruijnes helpt je graag

Dymph: Ikvind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat het behandelen van kinderen gepaard gaat met plezier en creativiteit. Om het behandeltraject spelenderwijs passend te maken bij een kind is altijd een leuke uitdaging. Het geeft mij energie als een kind plezier heeft tijdens het behandelen.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten. De sport waarin ik het fanatiekst ben is voetballen. Naast het voetballen doe ik in de zomer aan wielrennen en in de winter sta ik in de sportschool.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIGregistratienummer: 09921662704Maak een afspraak met Dymph Bruijnes
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBruijnes, D. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering