Annelotte van 't Land

Annelotte van ‘t Land: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2017. Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in kinderfysiotherapie.Ik ben specialist in het behandelen van kinderen die achterlopen in de motorische ontwikkeling, last hebben van een blessure of andere bewegingsgerelateerde klachten ervaren. Hiernaast heb ik ervaring met het (multidisciplinair) behandelen van kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking of een meervoudige beperking.

 

Annelotte van ‘t Land helpt je graag

AnnelotteIkvind mijnwerk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik kan ondersteunen in de motorische ontwikkeling, uitbreiden van bewegingsmogelijkheden en het vergroten van de zelfstandigheid van een kind, daar geniet ik elke dag van! Of dit nu in grote of kleine stappen gebeurt. Ik denk graag na over wat er nodig is om deze stapjes te maken voor een kind. Het liefst doe ik dit samen met ouders en andere mensen die betrokken zijn bij het kind.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, het liefst buiten. In de winter is dat schaatsen en in de zomer pak ik graag mijn racefiets voor een blokje om. Ook koken en spelletjes spelen vindt ik erg leuk. “

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIGregistratienummer: 19922383904Maak een afspraak met Annelotte van 't Land
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan 't Land, A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering