Patricia van de Ven

Patricia van de Ven: “Ik ben fysiotherapeut sinds 1981, nadat ik eerder mijn studie oefentherapie Cesar afrondde. In de jaren daarna deed ik de opleiding tot acupuncturist en craniosacraal therapeut. Een aantal jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in de kaakfysiotherapie. Door de combinatie van de verschillende studies ben ik specialist in kaakklachten en stressklachten in de breedste zin van het woord.”

 

Patricia van de Ven helpt je graag

Patricia: “Ik vind mijn werk als kaakfysiotherapeut zo leuk, omdat ik een grote variëteit aan mensen zie en het iedere keer weer leuk is om samen met de cliënt de puzzel van de klacht op te lossen. Vaak zit er stress achter de klachten en ik vind het altijd geweldig om te zien hoe mensen kunnen veranderen/ontspannen door zich bewust te worden van hun stress en hiermee aan het werk gaan. Ik vind mijn beroep dankbaar als ik zie dat mensen weer vrij kunnen kauwen, praten en bewegen.”

 

“In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, wandelen (Santiago de Compostela) en zingen in mijn Barbershopkwartet. Bezig zijn met gezond én lekker eten staat bij mij hoog in het vaandel.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Patricia haar BIG-registratienummer is: 49030290204.Maak een afspraak met Patricia van de Ven
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVen, P.A.M. van de is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering