Floris de Bruin

Floris de Bruin:“Ik ben bewegingswetenschapper sinds ik in 2013 afstudeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanaf die tijd heb ik mij verder gespecialiseerd in inspanningsfysiologie en trainingsbegeleiding. Ik ben specialist in hardlopen, fietsen, krachttraining en teamsporten.”

 

Floris de Bruin helpt je graag

Floris: Ik vind mijn werk als inspanningsfysioloog zo leuk omdat ik hierdoor mensen kan helpen om hun sportieve doelen te bereiken. Of iemand nou voor het eerst wil gaan hardlopen of de zoveelste triatlon wil gaan doen, met de juiste begeleiding en motivatie kan iedereen zijn doel bereiken. Ik ben er trots op om daar deel van uit te mogen maken.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag, hoe voorspelbaar, met sport bezig. Tegenwoordig ben ik vooral bezig met hardlopen, fietsen en zwemmen om mijn sportieve doel te bereiken; een IronMan volbrengen. Verder ga ik graag naar het theater, lees ik veel boeken en spreek ik vaak af met vrienden.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.Maak een afspraak met Floris de Bruin