Ron Massing

Ron Massing:“Ik ben fysiotherapeut sinds 1988 en ben vanaf die tijd veel met het begeleiden van topsporters bezig geweest. Zo ben ik onder andere fysiotherapeut van het Nederlands mannen hockeyteam geweest. Ik heb me gespecialiseerd in het verbeteren van de algehele vitaliteit van mensen en daarnaast ben ik specialist in nekklachten, schouderklachten en de revalidatie van voorste kruisbandblessures. 

 

Ron Massing helpt je graag

Ron: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik niet alleen naar de klacht van de klant kijk, maar naar het hele lichaam. De oorzaak van klachten kunnen namelijk ook vanuit problemen met slaap, stress, ademhaling of dysfunctioneren van het immuunsysteem komen. Door meer naar het hele lichaam te kijken probeer ik de algehele belastbaarheid en fitheid van de klant te vergroten. Mijn motto is dan ook: je hoeft geen topsporter te zijn om als topsporter behandeld te worden.”

 

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om als coach op het korfbalveld te staan en verder vind ik reizen en lekker uit eten gaan ook heel leuk ”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Ron zijn BIG-registratienummer is: 99034431804.Maak een afspraak met Ron Massing
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMassing, R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering