Milou Versteeg

Milou Versteeg: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2021 mijn opleiding op de Hogeschool Utrecht heb afgerond. Binnen de opleiding heb ik me gespecialiseerd op lichamelijke klachten van de lage rug, heup, knie, enkel, voet en alles daartussen en tijdens mijn studie ben ik mij verder gaan verdiepen in fascia-therapie. De jaren voor mijn studie heb ik in de trainingswereld gewerkt als onder andere personal trainer en yoga-docente, wat maakt dat ik ook deze kennis meeneem naar mijn behandelingen.”

 

Milou Versteeg helpt je graag

Milou: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik samen met de patiënt een uitdaging aan ga. Samen brengen we het probleem en de invloed hiervan op jouw leven concreet in beeld en bedenken we een plan om tot jouw gewenste doel te komen. Daarbij kijk ik verder dan alleen het lichaam, want heel simpel gezegd: het geheel is meer dan de som der delen! Ik heb zelf het belang van een goede gezondheid ervaren, zowel mentaal als fysiek, en mede daarom help ik patiënten graag op weg om deze weer gelukkig aan het bewegen te krijgen.”

 

“In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, bonuszoon, onze hond Sarge en zorg ik voor onze 5 kippen. Ik ben graag in de natuur en als het weer het toelaat zitten we op onze zeilboot, de Spijbelaar. Daarnaast train ik zelf gemiddeld 4-5x per week, waarbij ik me vooral focus op powerlifting met af en toe wat weightlifting tussendoor.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIG-nummer: 19930652204Maak een afspraak met Milou Versteeg