Martijn Froon

Martijn Froon: Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2014 ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na die tijd heb ik me gespecialiseerd bij topvoetbalclub Young Boys Bern in Zwitserland. Ik ben specialist in kruisbandrevalidatie, schouderklachten en Crossfit-gerelateerde klachten maar ook in het behandelen tot return-to-play. 

 

Martijn Froon helpt je graag

Martijn: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat bewegen voor mij een tweede natuur is. Door mijn omvangrijke sportgeschiedenis snap ik blessureleed als geen ander en kan ik daar heel goed op anticiperen en mee omgaan. Tijdens mijn studie deed ik een minor sportpsychologie en dat komt vaak goed van pas. Deze kennis deel ik maar wat graag met mijn patiënten.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het bewegen. Na veertien jaar voetbal in Amersfoort, ben ik drie jaar als roeier actief geweest in Amsterdam, heb ik vier IRONMAN 70.3 voltooid en ben ik sinds twee jaar tot op heden elke dag aan het trainen in de Crossfit.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Martijn zijn BIG-registratienummer is: 19919205104.Maak een afspraak met Martijn Froon
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFroon, M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering