Lilli Schoenemann

Lilli schoenemann: “Ik ben fysiotherapeut sinds 2021. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in knieklachten, enkelklachten en elleboogklachten. Daarnaast vind ik het leuk om sportgerelateerde blessures te behandelen en orthopedische revalidatietrajecten te begeleiden. Naast mijn werk als fysiotherapeut volg ik de master klinische gezondheidswetenschappen/fysiotherapiewetenschappen.” 

 

Lilli Schoenemann helpt je graag

Lilli: ”Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik op deze manier mensen optimaal ondersteun, motiveer en het plezier geef om met bewegen of sporten te beginnen en bij te houden of dit te hervatten na blessures of operaties.” 

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het voetballen en hou ik van skiën, snowboarden en surfen. Ook vind ik het leuk om veel tijd met vrienden en familie door te brengen. 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Lilli haar BIG-registratienummer is: 49930086604Maak een afspraak met Lilli Schoenemann
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSchoenemann, L.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering