Kelly Agterberg

Kelly Agterberg: “Ik ben fysiotherapeut sinds juli 2021. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in spier- en skeletaandoeningen van de lage rug-regio en het been. Daarnaast vind ik het erg leuk om te werken met sporters van alle niveau’s. 

 

Kelly Agterberg helpt je graag

KellyIk vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik graag met mensen werk. Ik haal er voldoening uit om mensen te begeleiden zodat ze hun activiteiten weer kunnen doen en hun persoonlijke doelen bereikenIk ben van mening dat een goede begeleiding belangrijk is en draag graag bij aan de kwaliteit van leven. 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ben een aantal keer per week te vinden op de atletiekbaan en anders wel in de boksschool. Buiten mijn sport ben ik ook echt een gezelligheidsdier en ga graag wat doen met mijn vrienden, maar kan ook erg genieten van de rust tijdens het uitlaten van mijn hond of lezen van een goed boek. 

 

Basis voor succesvolle behandeling 

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

BIG-registratienummer: 69929369104 

 Maak een afspraak met Kelly Agterberg