Emmeline Wouters

Emmeline Wouters: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2015 mijn opleiding bij Thim van der Laan afrondde. Ik ben specialist in knieklachten en medical taping.”

 

Emmeline Wouters  helpt je graag

Emmeline: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat het mij veel voldoening geeft om jou te helpen om klachtenvrij je doel te bereiken. Het is voor mij altijd weer een uitdaging om samen een persoonlijk en gericht plan te maken, zodat je zo snel als mogelijk van je klachten af kunt komen. Als jij daardoor weer gelukkig en blij bent, dan ben ik dat ook.

 

Ik ben met grote regelmaat langs het hockeyveld te vinden: meestal om de fysiotherapeutische begeleiding van het H1 van MMHC Voordaan te doen, soms ook als toeschouwer. Daarnaast breng ik mijn vrije tijd ook graag door in de sportschool of achter het fornuis. Favoriete recepten: stoofpot, bolognese maar boven alles toetjes!”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Emmeline haar BIG-registratienummer is: 19920398804.Maak een afspraak met Emmeline Wouters
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWouters, E.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering