Elseline Lefeber

Elseline Lefeber: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 1998 afstudeerde aan de Leidse Hogeschool. Daarnaast ben ik sinds 2005 ook manueel therapeut. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in (top)sportfysiotherapie. Ik ben specialist in knieklachten, enkelklachten, lage rugklachten, nekklachten en schouderklachten.”

 

Elseline Lefeber helpt je graag

Elseline: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut en manueel therapeut het mooiste werk wat er bestaat, omdat ik mensen mag helpen om weer fit te worden en ook fit te blijven. Na 12 jaar in het betaalde voetbal bij o.a. FC Utrecht en PSV te hebben gewerkt, vind ik het fijn om weer terug te zijn in de praktijk. Ik hoop met mijn opgedane ervaring een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het oplossen van complexe of langdurig bestaande klachten.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tennissen, kickbiken en varen. Ook vind ik het heerlijk om er op uit te gaan met de fiets, om vervolgens op een terras te belanden en te genieten van een mooi glas wijn en heerlijk eten. ”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Elseline haar behandelingen vallen onder de niet-gecontracteerde zorg. Dit heeft consequenties voor de vergoeding van je behandelingen. Lees hier meer over de niet-gecontracteerde fysiotherapie.

 

Elseline haar BIG-registratienummer is: 69049121004. Maak een afspraak met Elseline Lefeber
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandLefeber, E.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering