Daan Lancee

Daan Lancee: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2014 afgestudeerd ben. Ik ben specialist in (chronische) rugklachten, knieklachten en sportgerelateerde klachten, met name hardlopen en krachttraining. Daarnaast ben ik ook Fittergy Sportvastencoach en krachtvastencoach en behandel ik blessures met dry-needlingOok maak ik echografieën voor het diagnosticeren van onder andere peesklachten of spierrupturen.

 

Daan Lancee helpt je graag

Daan“Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik mag werken aan ‘de mooiste machine die er bestaat’, namelijk het menselijk lichaam. Daarnaast vind ik het contact met mensen erg prettig en geeft het me erg veel voldoening wanneer ik iemand na de behandeling makkelijker de deur uit ziet lopen, dan hoe degene binnen kwam.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten, reizen en lekker eten. Wielrennen, zwemmen en hardlopen vind ik leuk, maar ik voel me het beste wanneer ik aan de gewichten hang in de sportschool. Samen met mijn vriendin en/of vrienden genieten van goed eten en lekkere wijn is een van mijn favoriete bezigheden. Het liefst doe ik dit in het buitenland tijdens een citytrip of langere reis.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Daan zijn BIG-registratienummer is: 69919011504.Maak een afspraak met Daan Lancee
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLancee, D. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering