Paula Bos

Paula Bos: “Ik ben werkzaam als fysiotherapeut sinds het afronden van de studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht in 2011. Naast deze opleiding heb ik ook nog de master Bewegingswetenschappen gedaan, richting sport en de docentenopleiding. Door deze verschillende opleidingen ben ik specialist in training en sportgerelateerde klachten. Daarnaast werk ik ook als incompany fysiotherapeut bij PON in Almere, Barneveld en Sliedrecht, waardoor werkgerelateerde klachten ook tot een van mijn specialismen behoort.”

 

Paula Bos helpt je graag

Paula: “Ik vind het werk al fysiotherapeut zo leuk, omdat elke klacht weer een nieuwe uitdaging biedt. Ik vind het prachtig om de theorie te kunnen combineren met de praktijk. Hiermee bedoel ik dat er bij elke klacht gekeken moet worden naar wat de oorzaak zou kunnen zijn en wat deze klacht in stand houdt. Hierna is het de kunst om samen dit probleem aan te pakken om zo klachtenvrij te worden en te blijven.”

 

“In mijn vrije tijd kun je me vaak op het korfbalveld van Dalto vinden, waar ik al jaren op het hoogste niveau speel. Naast korfbal doe ik ook graag andere sporten, zoals tennis of wielrennen. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd een filmpje te kijken, een goed boek te lezen of tijd door te brengen met vrienden.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Paula haar BIG-registratienummer is: 09916661504.Maak een afspraak met Paula Bos
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlBos, P.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering