Patricia Eijken

Patricia Eijken: “Ik ben manueeltherapeut. Ik heb veel expertise op dit vakgebied, mede doordat ik docent ben op de opleiding voor fysiotherapie en manuele therapie en daardoor is het uitvoeren van second opinions een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden. Daarnaast ben ik specialist in hoofdpijnklachten, nekklachten, schouderklachten en het optimaliseren van het hardlooppatroon.”

 

Patricia Eijken helpt je graag

Patricia: “Ik vind mijn werk als manueeltherapeut zo leuk, omdat ik het als de ultieme uitdaging zie om samen met jou, je complexe klacht of blessure te analyseren om zo bij de oorzaak ervan te komen. Dit is kenmerkend voor mij, omdat ik hier mijn passie voor het werk en mijn doorzettingsvermogen ten volste kan benutten. Binnen TRIAS gebruik ik mijn kennis ook voor de vakinhoudelijke kwaliteit van het team en werk ik aan verschillende innovatieve projecten.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag. Onder het motto: een dag niet gesport, is een dag niet geleefd, kun je mij dan ook met grote regelmaat op de atletiekbaan of het volleybalveld vinden.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je. 

 

Patricia haar BIG-registratienummer is: 19063750904.Maak een afspraak met Patricia Eijken
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlEijken, P.N. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering