Nicky van Ee

Nicky van Ee: “Ik ben fysiotherapeut sinds januari 2020 en heb gestudeerd aan Thim van der Laan. Ik heb me gespecialiseerd in ouderen, neurologische en psychosomatische aandoeningen. Ik heb veel ervaring met het behandelen van knieklachten en de revalidatie na knieoperaties. Door mijn werk bij een rugbyclub heb ik ook ervaring opgedaan met sportgerelateerde klachten. ”

 

Nicky van Ee helpt je graag

Nicky: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat geen mens hetzelfde is en iedereen een behandeling verdient die op zijn specifieke klachten gericht zijn. Op deze manier kan ik een behandelplan maken dat gebaseerd is op persoonlijke doelen van de client. Of dat nu gaat over het terugkomen op een oud sportniveau of weer opnieuw basisvaardigheden leren. Daarnaast vind ik het erg leuk om verder te kijken dan alleen de klachten, door ook het psyche en de motivatie tot bewegen mee te nemen in mijn behandelingen. Dit zorgt ervoor dat mijn werk erg afwisselend is. ”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag veel aan het sporten en ga ik graag op reis en leuke dingen doen met mijn vriend of vriendinnen. Ook vind ik het erg fijn om lekker een dag in de keuken te staan om te koken voor vrienden en familie. In 2018 ben ik erg actief geweest met hardlopen en heb in dat jaar de marathon van New York gelopen. Als ik een doel voor ogen heb ben ik een echte doorzetter. ”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIG-registratienummer: 29927304704Maak een afspraak met Nicky van Ee
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlEe, N.R. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering