Michel Mulder

Michel Mulder:“Ik ben fysiotherapeut sinds 1990. Daarna heb ik me gespecialiseerd in sportrevalidatie, stressmanagement en arbeidsrevalidatie specifiek voor mensen met chronische pijn, vermoeidheid en burn-out. Daarnaast heb ik 4 jaar osteopathie gestudeerd.Ik ben op orthopedisch gebied specialist in bekkenklachten, heupklachten, knieklachten, enkelklachten en voetklachten.

 

Michel Mulder helpt je graag

Michel:Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik van jongs af aan geïnteresseerd ben in de letterlijke en figuurlijke beweegredenen van mensen. Doordat ik altijd sportte, mijn grenzen verlegde en blessures had, kreeg ik steeds meer een passie voor het achterhalen van het hoe-en-waarom. Ik had bijna 10 jaar een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam waar ik een  totaalconcept voor de actieve, werkende en vaak gestreste (stads)mens ontwikkelde. Daarna groeide mijn interesse voor werkgerelateerde problematiek tijdens mijn werk in 2 (arbeids)revalidatiecentra. Diverse sporten, studies en veel werkervaring later werk ik graag samen met gemotiveerde patiënten aan het herstel, behoud en/of optimaliseren zijn gezondheid. De patiënt staat in mijn optiek centraal."

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wielrennen, mountainbiken, buitensporten en de natuur aan het verkennen. Daarnaast heb ik een passie voor (klassieke) auto’s en (het sleutelen aan) de racekart."

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Michel zijn BIG-registratienummer is: 29034535804.Maak een afspraak met Michel Mulder
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMulder, M.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering