Linda van ‘t Loo

Linda van ‘t Loo: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2017 afstudeerde aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, training, revalidatie na operatie en overbelastingsklachten door bijvoorbeeld verkeerd bewegen. Als extra aanvulling op mijn fysiotherapeutische behandeling geef ik ook shockwavetherapie en medical taping. Ik ben specialist in knieklachten, heupklachten en schouderklachten.”

 

Linda van ‘t Loo helpt je graag

Linda: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik samen met jou als client mag werken aan je persoonlijke doelen. Of je nou als sporter na een blessure weer op je oude niveau wilt kunnen presteren of een nieuwe heup of knie hebt gekregen en graag zonder pijn door het dagelijks leven wilt gaan. Het is fantastisch dat ik je mag helpen, enthousiast kan maken en mag motiveren om die doelen te behalen.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan windsurfen, dus zodra het waait, kun je mij op het water vinden. Daarnaast doe ik aan basketbal, ga ik graag op wintersport en sla ik regelmatig een balletje op de tennisbaan. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk om te doen. Het geeft ontspanning én energie."

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 Maak een afspraak met Linda van ‘t Loo

Linda van ‘t Loo werkt in

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan 't Loo, L. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering