Lennard Anninga

Lennard Anninga: “Ik ben in juni 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Mijn interesse ligt vooral bij (top)sportfysiotherapie en algemene fysiotherapie. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik fysiotherapeut ben van Dames 1 van MMHC Voordaan in Groenekan. Doordat ik tijdens mijn studie als personal trainer heb gewerkt kan ik goed waarnemen en juiste aanwijzingen geven bij herstel en/of verbeteren van de conditie en kracht. Ik specialiseer me in het behandelen van rugklachten, nekklachten en beenklachten.

 

Lennard Anninga helpt je graag

Lennard: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik graag met mensen werk en hun unieke en persoonlijke hulpvraag. In mijn ogen maakt dit mijn beroep zo uitdagend. Het stimuleert mij dan ook om samen met cliënten te zoeken naar een behandeling die bij hun specifieke klacht past.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb interesse in verschillende sporten. Zo heb ik  jarenlang gevoetbald en ook aan tennis, fitness en roeien gedaan. Daarnaast hou ik erg van reizen. Ik hoop nog veel verschillende plekken te bezoeken en avonturen te beleven. Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen in verschillende culturen leven en naar hun verhalen.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Luisteren, het stellen van de goede vragen en onderzoek zijn de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.Maak een afspraak met Lennard Anninga