Flore Mollink

Flore Mollink: “Ik ben fysiotherapeut sinds dat ik in 2019 ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht (HU). Ik heb me met name verdiept in krachttraining en blessurepreventietraining. Ik ben gespecialiseerd in shockwave, jeugdige sporters en behandel veel knieklachten en heupklachten.”

 

Flore Mollink helpt je graag

Flore: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo uitdagend omdat ieder individu een specifiek beweegpatroon heeft en daardoor is er voor iedereen een andere passende behandeling nodig. Ik vind het leuk om samen met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van je klacht of blessure en dan met een passend behandelschema de klacht aan te pakken.”

 

“In mijn vrije tijd sport ik graag, vaak in de sportschool, maar ik loop ook graag hard en beoefen (yin)yoga. Daarnaast geeft ik hockeytraining aan de jongste jeugd (4 t/m 7 jaar) waarbij de nadruk voornamelijk ligt op de motorische ontwikkeling.

Naast het zelf beoefenen van sport vind ik het interessant om er naar te kijken en te analyseren. Hockey, voetbal, atletiek, schaatsen, noem maar op; het heeft allemaal z’n eigen karakter en dynamiek !”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Flore haar BIG-registratienummer is: 09926646404.

 Maak een afspraak met Flore Mollink