Dennis Duwel

Dennis Duwel: “In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn passie om te werken binnen de (top)sportfysiotherapie is terug te vinden in het feit dat ik stage heb gelopen bij FC Utrecht en SV Kampong. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met voetbalblessures, hockeyblessures, blessures van bovenhandse sporters en postoperatieve behandeltrajecten. Mijn voornaamste specialisaties zijn mede daardoor knieklachten en schouderklachten.”

 

Dennis Duwel helpt je graag

Dennis: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo gaaf omdat iedereen anders is en daarom een ander en op maat gemaakt behandelplan nodig heeft. Het is hierbij mijn uitdaging om de missende ‘link’ op te sporen en dit functioneel aan te pakken.”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het golfsurfen, golfen, fitnessen en tennissen. Ook heb ik een grote passie voor voetbal. Stilzitten zit er voor mij dus niet vaak in!”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

Dennis zijn BIG-registratienummer is: 69926341704.Maak een afspraak met Dennis Duwel
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDuwel, D.B. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering