Danielle van Dam

Danielle van Dam: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik begin 2016 afstudeerde aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf die tijd heb ik me gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten en revalidatie. Daarnaast ben ik bezig met mijn Master Bewegingswetenschappen en heb ik deze twee aandachtsgebieden als speerpunten.

 

Danielle van Dam helpt je graag 

Danielle: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat geen enkel traject het zelfde is. Ik vind het altijd een mooie uitdaging om samen met mijn patiënten persoonlijke doelen op te stellen en hier samen naartoe te werken. Mensen helpen om weer het vertrouwen in hun eigen lichaam terug te winnen, is voor mij een van de mooiste dingen die ik met fysiotherapie kan bereiken.“

 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten of leuke dingen aan het doen met mijn vrienden, het liefst eigenlijk in combinatie. Een aantal keer per week ben ik in Utrecht op de ijsbaan te vinden om hier te trainen en training te geven. Ook ben ik ook regelmatig in de sportschool, op de klimmuur of de racefiets te vinden. Daarnaast hou ik van uitgebreid koken en samen lekker eten en drinken met vrienden en familie.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIG registratienummer:79920838204Maak een afspraak met Danielle van Dam