Charlotte Ammerlaan

Charlotte Ammerlaan:“Ik ben fysiotherapeut sinds juni 2020. Mijn affiniteit ligt vooral bij sportblessures, waarbij ik gespecialiseerd ben in knieklachten, enkelklachten en heupklachten. Om mensen nog beter bij te helpen, ga ik me specialiseren in echografie zodat ik ook eventuele spierscheuren of ontstekingen in pezen kan diagnosticeren.”

 

Charlotte Ammerlaan helpt je graag

Charlotte:Ikvind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik graag mensen help. Ik heb zelf altijd gevoetbald en ik ontdekte dat ik iemand graag help wanneer die zich blesseerde.

Voor mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de sportopleiding gedaan aan het ROC Midden Nederland. Ik heb hier geleerd hoe ik het beste les kan geven en gebruik deze ervaring ook in de fitnessgroepen.” 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het lezen, sporten of een leuke serie aan het kijken. Ook zit ik op zondag klaar om tijdens F1-wedstrijden Max Verstappen aan te moedigen. ”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIG-registratienummer: 09927936104Maak een afspraak met Charlotte Ammerlaan
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAmmerlaan, C.S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering