Björn Landzaat

Björn Landzaat: “Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 2012 de verkorte opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afrondde. Na cursussen als medical taping en Mulligan heb ik mij  gespecialiseerd in claudicatio intermittens, het geven van training, onderbeenklachten en knieklachten.”

 

Björn Landzaat helpt je graag

Björn: “Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk, omdat ik het maximaal haalbare uit jou wil halen zonder dat je beperkingen ervaart in het uitvoeren van je sport, hobby of werk. Ik vind het erg belangrijk dat je niet alleen van je klachten af komt, maar ook dat je deze in de toekomst weet te voorkomen.”

 

“Ik ben getrouwd en heb een zoontje. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hockeyen, dit doe ik inmiddels al meer dan 30 jaar met veel plezier, daarnaast fiets en schaats ik regelmatig.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.Maak een afspraak met Björn Landzaat
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLandzaat, B.O.L.T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering