Bikefitting

Foto Foto Foto

Voorkom en verhelp fietsblessures met een Bikefitting

Om lekker op de fiets te zitten, maar zeker ook om fietsblessures te voorkomen kun je een bikefitting, ook wel fietspositiemeting genoemd, laten doen. Een goed afgestelde fiets geeft meer fietsplezier en een betere prestatie.

 

Hoe gaat een Bikefitting in zijn werk?  

Bij TRIAS kun je een dynamische bikefitting laten doen door Remco van BikePhysics. Er zal eerst een intakegesprek zijn waar eventuele klachten of medische bijzonderheden ook worden besproken. Daarna krijg je plakkers op de scharnierpunten van je lichaam. De plakkers worden verbonden met de computer waardoor de verhouding van de hoeken van de diverse lichaamsdelen zichtbaar worden. Je gaat daarna fietsen, terwijl je fiets op een trainer staat, en de computer registreert dan je bewegingen. Er wordt berekent of elke hoek binnen de ranges valt en als dat niet het geval is dan zal Remco de fiets dusdanig bijstellen dat de hoeken wel binnen de ranges vallen. Stuurpen, zadel, pedalen alles kan versteld worden om de meest optimale zit te bereiken.

 

Voor wie is een Bikefitting geschikt? 

De bikefitting is geschikt voor iedereen die een fietsblessure heeft of deze wil voorkomen. En voor iedereen die optimaal op de fiets wil zitten. Je kunt een bikefitting doen wanneer je al een fiets hebt, maar ook voor aankoop van een fiets zodat je gelijk de goede maat kunt bestellen.

 

Meer informatie over de verschillende soorten bikefittings vind je hier. Je kunt via onderstaande programma gelijk een afspraak maken met Remco.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.