Medisch Trainen

Foto Foto Foto

Medisch Trainen

Heb je een steuntje in de rug nodig om te sporten? Heb je een chronische aandoening waarbij vooral trainen belangrijk is voor je herstel? Wil je graag in een klein groepje sporten met begeleiding van een fysiotherapeut? Dan kan je bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie terecht voor het Medisch Trainen.

 

Hoe werkt Medisch Trainen?

Tijdens het Medisch Trainen wordt er, onder begeleiding van een fysiotherapeut, getraind in (klein) groepsverband. Na een, individueel, intakegesprek maak je samen met de fysiotherapeut een trainingsschema op maat precies afgestemd op jouw niveau en trainingsdoel. Jij en je medesporters hebben een eigen schema waardoor de groep als geheel redelijk zelfstandig functioneert.

 

Wanneer kun je Medisch Trainen

Als je bijvoorbeeld herstellende bent van een operatie of ongeluk en je behandelingen bestaan grotendeels uit trainen, dan is het Medisch Trainen een mooie oplossing. Maar ook als je na een hevige enkel- of knieblessure heel veel oefeningen moet doen en een stok achter de deur nodig hebt om dit vol te houden. Naast puur fysieke orthopedische klachten, kan je bij het Medisch Trainen ook terecht met bijvoorbeeld klachten zoals fibromyalgie, COPD of diabetes mellitus.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met je.


Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

TRIAS locaties voor Medisch Trainem