Becky Spellman

Becky Spellman: “Ik ben Pilates Revalidatie Docent sinds 2006 en sinds juni 2020 ook fysiotherapeut.  Vanaf 2009 heb ik me gespecialiseerd in het revalideren van postnatale klachten, voornamelijk van de rechte buikspier (Diastase Rectus Abdomini). Van 2009-2011 heb ik het Pilates Master Mentor Programma in New York gevolgd. Hier leerde ik revalidatietechnieken voor algemene orthopedische klachten met behulp van traditionele Pilates. Verder heb ik de Pilates for Polytrauma nascholing gevolgd waardoor ik mensen met amputaties en PTSD kan trainen. Ik ben specialist in het trainen van vrouwen na de bevalling en revalidatie oefentherapie van met name militairen na amputaties.”

 

Becky Spellman helpt je graag

Becky: Ik vind mijn werk als fysiotherapeut zo leuk omdat ik mijn passie voor bewegen kan inzetten om mensen te helpen. Ik ben gepensioneerd ballet danseres, Pilates Revalidatie Docent en fysiotherapeut: samen is dit 30 jaar ervaring in bewegen. Dit gebruik ik om therapie programma’s te maken voor patiënten zodat ze weer zelfvertrouwen in hun eigen lijf krijgen. Ik word blij als de patiënt mij niet meer nodig heeft en verder gaat zonder klachten. ”

 

“In mijn vrije tijd ben ik graag aan het dansen, lezen, breien, wandelen met de hond en genieten met mijn dochter.”

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarvoor maken we graag een afspraak met je.

 

BIG-registratienummer: volgtMaak een afspraak met Becky Spellman