Fit@Work

Foto Foto Foto

Fit@Work

Zit je niet lekker in je vel? Ben je lichamelijk en of psychisch te zwaar belast? Ben je bang dat je op het randje van overspannenheid zit en denk je dat je het niet lang meer vol houdt om te werken? Bewegen en sporten zijn de activiteiten om je beter te gaan voelen. Bij TRIAS helpen we je met het speciale trainingsprogramma Fit@Work. Je kunt aan dit programma meedoen als je bang bent dat je uit gaat vallen op het werk, maar ook als je aan het verzuimen bent. Door welke reden dan ook. En ook met een burn-out kun je deelnemen, gedoseerd bewegen helpt. 

 

Hoe werkt Fit@Work?

Door te bewegen krijg je een betere conditie, versterk je jouw spieren, maar bovenal maak je endorfine aan. Dit zogenoemde gelukshormoon dempt pijn en zorgt ervoor dat je je blijer voelt. Twee belangrijke factoren om je lichamelijk en psychisch sterker te voelen en  je weer fit@work te voelen.

Je start de fit@work-trainingen met een intake bij de fysiotherapeut. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig. Deze intake bestaat uit een gesprek, gecombineerd met een fysiotherapeutisch onderzoek en testen om te bepalen wat je belastbaarheid is. Op basis van de bevindingen zal er een persoonlijk trainingsprogramma voor je gemaakt worden. De trainingen worden in middelgrote groepen in een rustige omgeving gegeven. Als het nodig is, kan er ook één op één getraind worden. 

 

Wanneer doe je Fit@Work?

Het Fit@Work-trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld om je te helpen weer aan het werk te gaan of om te helpen dat je aan het werkt blijft. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat werken een belangrijke bijdrage levert aan een gezonde leefstijl, mits je met plezier je werk uitvoert. Wanneer dit plezier verdwenen is, willen wij jou graag helpen om het werkplezier weer terug te vinden. 

 

Basis voor succesvol traject

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvol traject. Daarom maken we graag een afspraak met je.


Wilt u meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHossainian, B. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel je vraag


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende therapeuten helpen je hiermee