Foto
16-03-2020 | Nieuws

Coronavirus, een update over de zorg bij TRIAS (2)

Wij willen je zo goed als mogelijk informeren over de maatregelen n.a.v. het coronavirus en de gevolgen hiervan op het (be)handelen en daarmee ook de continuering van onze dienstverlening.

 

TRIAS stelt alles in het werk om je de zorg te (blijven) bieden die je nodigt hebt. Dit is op basis van het advies van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, die stelt dat er behandeld mag worden. De dienstverlening gaat door op onze vestigingen. Als je zelf niet naar de praktijk kunt komen dan kan dit mogelijk door behandeling op afstand met E-Health. Daarnaast bieden we de service om  aan-huis te behandelen, dit in overleg met je fysiotherapeut.

 

Het merendeel van de vestigingen van TRIAS blijft open. TRIAS heeft een aantal locaties bij sportverenigingen, ondanks dat de clubs gesloten zijn, gaan de behandelingen op de meeste locaties door. Uitzonderingen hierop zijn SportCity in Zeist, De Kwakel in Utrecht, De Bokkeduinen in Amersfoort en Fitnessclub Alphen aan den Rijn. Voor deze locaties zijn er alternatieve locaties in de buurt. Als je een afspraak op deze locatie hebt staan dan zal er spoedig contact met je worden opgenomen. 

 

Als je geen ziekteverschijnselen hebt dan ben je ten alle tijden van harte welkom bij TRIAS voor behandeling. Indien je een of meer van de volgende klachten hebt:

  • Neusverkoudheid
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Koorts

dan verzoeken wij je niet naar de praktijk te komen. In overleg tussen jou en de therapeut zal gekeken worden of  er een behandeling op afstand gegeven kan worden via E-Health. Je bent weer welkom op de praktijk zodra je geen ziekteverschijnselen meer hebt.

 

Als je een indicatie voor een behandeling aan huis hebt: dit kan doorgaan zolang jij en je huisgenoten, geen ziekteverschijnselen hebben. Behandeling op afstand met E-Health kan hier eventueel ook een oplossing zijn.

 

Bij TRIAS passen we de noodzakelijke hygiënemaatregelen toe voor jouw en onze gezondheid. Medewerkers die een van bovengenoemde klachten heeft zal niet op de praktijk aanwezig zijn.

 

Heb je vragen over je behandeling dan kun je ons bereiken via:

 

 Dit bericht is onder meer gebaseerd op de door het RIVM voorgeschreven maatregelen.

 
Terug naar nieuwsoverzicht